Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2018. csodás versenyszezon volt

Lezárult a 2018. évi galopp versenyszezon. Gratulálunk a Baileys-családunknak, hogy a hazai futamok 60%-át Ti nyertétek!

Akikre a legbüszkébbek vagyunk:

Esti Fény: a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok lova, Zala Csaba idomítottja, a 96. Magyar Derby, a Kincsem Díj és a Magyar St. Leger győztese, az Év Lova, a Nemzeti Galopp Liga és a magyar tenyésztésű hároméves versenylovak championátusának győztese.

Tour To Paris: Dr. Hammersberg Elemér lova tartja veretlenségét Ribárszki Sándor idomításában, megnyerte a Nemzeti Díjat, a Kozma Ferenc Emlékversenyt és a Tattersalls-Overdose Díjat.

Köln: az Ungaro Racing színeiben Fézer Róbert istállójából megnyerte a Magyar Kancadíjat.

Medyna: az Álmodó istálló lova megnyerte a Hazafi Díjat és a Gróf Széchenyi István Emlékversenyt.

Sárkányfű: Zala Csaba idomításából megnyerte a Kisbér Díjat.

Capitaine Fregate: Csupor Ferenc lova megnyerte az Aperianov Zakariás Emlékverseny - Imperiál Díjat, illetve a Kállai Pál Emlékverseny - Budapesti Díjat.

Golden Sea: Hajdi Lajos idomításából a kétéves kancák kiemelt versenyében, a Gróf Károlyi Gyula Emlékversenyben győzött.

For You: Nagy Csaba lova Ribárszki Sándor idomításából a kétévesek nagydíjában, a Szent László Díjban nyert.

Dante's Peak: az Álmodó istálló lova a Kétévesek Kritériumát nyerte meg.

Bigfoot: a Kishalász istálló színeiben Zala Csaba idomítottja a Lovaregyeleti Díjban győzött, a magyar tenyésztésű négyéves versenylovak championja.

Zwegat: bár a Káposztásmegyeri Díj győztese Ausztriában készül a versenyekre, Ziva Prunk idomítottja is Baileyst eszik.

és természetesen Cirfandli: az első magyar tenyésztésű Black Type-ló, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok lova, az Ungaro Racing istálló színeiben Fézer Róbert idomításából Milánóban Listed futamban harmadik helyezést ért el.

Tartalomhoz tartozó címkék: galopp