Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A Derby-nyerő is Baileyst eszik

Vasárnap futották a 96. Magyar Derbyt a galoppon. Örömünkre szolgál, hogy a győztes, Esti Fény, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok lova is a Baileysszel készül a versenyekre. Zala Csaba idomítottját Nagy Tamás lovagolta. Ráadásul a 2. helyezett Köln, a 3. Wildvogel és a 4. Medyna istállója is Baileyst etet.

Zala Csaba még 3 sikert könyvelhetett el a versenynapon. A Teqball - Nyári Gátversenyben Ballada nyert Földes Bencével. A Keresztes Lajos Olimpiai Bajnok Hendikepben Stormatic győzött ifj. Kozma Istvánnal. Az MNV Díjában pedig Bigfoot volt a legjobb Jirí Palíkkal.

A Flandorffer Tamás Emlékversenyben Tour To Paris ismét verhetetlen volt, Ribárszki Sándor istállójából.

A Patay Sándor Emlékversenyben az Álmodó Istálló lova, Dante's Peak győzött, a Buccaneer Díjban pedig szintén ebből az istállóból a már 10 éves, de még mindig bombaformában lévő Silent Blessing.

A Spillers-Vatinius Díjban is Baileysszel készülő ló nyert. A Dr. ELF Kft. lova, Royal Silver Moon, Pető Sándor idomítottjaként győzött.

A Derby legszebben előkészített lova Wildvogel volt, így Soltész András idomár vehette át a Baileys Horse Feeds Outshine-t.

 

Idén egy különlegességgel is készültünk a Derby előtt. Mindkét lóverseny szakágban a közönségkedvencet megjutalmaztuk:

AZ ÉV BAILEYS DERBY-FAVORIT GALOPP LOVA: Thai Night, a Sára istálló lova, aki 1132 szavazatot kapott!

AZ ÉV BAILEYS DERBY-FAVORIT ÜGETŐ LOVA: Valentino, a Diadora IV. istálló lova, 613 szavazatot kapott!

Nyereményük 10-10 zsák Baileys Horse Feeds versenyló táp volt, amelyről az oklevelet szombaton az Ügető Derby, vasárnap pedig a Galopp Derby előtt adtuk át a győztesnek.

 

Most két hétvége szünet következik a galoppon, de mi addig sem pihenünk, hiszen elkísérjük Esti Fényt a 26. Szlovák Derbyre is, július 15-én!

Tartalomhoz tartozó címkék: galopp