Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játékot hirdetünk: angol telivéreket keresünk

Játsszatok velünk értékes Baileys Horse Feeds nyereményekért!

A Baileys lótápok egyik legnagyobb vevői köre világszerte a lóverseny iparágban található. Szívünkön viseljük azonban nem csak a tréningben lévő lovak egészséges takarmányozását, de a tréningből kikerült lovak megfelelő tápanyagokkal való ellátását is új karrierjük során. A Baileys Horse Feeds Hungary tulajdonosa és ügyvezetője, Bardóczky Eszter is egy korábban galoppra tréningezett angol telivér gazdája lett: a szép kort megért kanca egészen 32 éves koráig volt a társa, sőt kiváló egészségi állapotának köszönhetően 21 éves korában még díjugrató versenyen is részt vettek.

A telivérek sokoldalúsága lenyűgöző. Éppen ezért játékot hirdetünk az ő támogatásukra!

KÖZKÍVÁNATRA! Keressük azokat az angol telivéreket az országban, akik a lovassportok résztvevői! Mivel sokan kértétek, így nem csak a Magyar Lovassport Szövetség versenyein résztvevő lovakat nevezhetitek, hanem bármely átképzett angol telivért.

Fontos, hogy nem csak saját lovadat nevezheted a játékba, hanem ismerősöd lovát is, hiszen a nevezők között is értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Játék időtartama:

Képbeküldés: 2017. november 15-ig folyamatosan a baileys@equicomm.hu e-mail címre. Jelige: telivér (tárgyban tüntessétek fel)

1 lóról 1 képet küldjetek! Az e-mail szövegében küldjétek el a lovas nevét és Facebook-profiljának linkjét, valamint a ló legfontosabb adatait (neve, születési éve, neme, színe, apja, anyja, anyai nagyapja), hogy leellenőrizhessük, valóban angol telivérek-e. A kép az adott ló-lovas párosról készüljön. Szívesen közzétesszük a sztoritokat is: ha megírod pár mondatban, hogyan alakult az első találkozásotok és a későbbi közös élmények.

Szavazás: 2017. december 15-ig a Baileys Horse Feeds Hungary Facebook-oldalán, az adott ló képén a Like gomb segítségével. Eredményhirdetés: 2017. december 16.

>> A KÉPGALÉRIA ITT ÉRHETŐ EL! <<

Különféle díjakkal jutalmazzuk a játékban résztvevőket:

 • FŐDÍJ: a legtöbb Like-ot kapó telivért 1 hónapon át a Baileys Horse Feeds Hungary eteti prémium minőségű tápjaival
 • a nevezéseket beküldők között kisorsolunk 3 zsák Baileys lótápot
 • a szavazók között kisorsolunk 5 zsák Baileys lótápot

A nyertesek a díjakat később egyeztetett helyszíneken (pl. Budapest, Bábolna) vehetik majd át.

EREDMÉNYHIRDETÉS

Mivel minden pillanatban változott az állás, úgy döntöttünk, hogy karácsony közeledtének alkalmából 2 győztest hirdetünk!

800-800 like fölötti eredménnyel így tehát Duduska gazdája, Rácsok Adri és Fay-Eye gazdája, Gál Gitta nyerték a FŐDÍJAT! Mindkét lovat a Baileys eteti 1-1 hónapon keresztül, vagyis a nyertesek 100-100 kg prémium lótápot vihetnek haza!

A nevezéseket beküldők között 1-36-ig randomszám-generálással sorsoltunk, az alábbi nyertesek 1-1 zsák Baileys Horse Feeds lótápot vihetnek haza:

 • Kovács Kitty, aki Kölest nevezte a játékba
 • Árki István, aki Rovent nevezte a játékba (vagy Sarka Gábor, a ló kezelője)
 • Tari Karina, aki Amokkát nevezte a játékba

A szavazók közötti sorsolás dupla randomszám-generálással történt, és örülünk, hogy főleg lovasok szavaztak, így hasznát látják a nyereménynek! A szavazók között az alábbi nyertesek 1-1 zsák Baileys lótápot vihetnek haza:

 • Wermuthweisz Gréta: 1. kép 114. szavazó: www.facebook.com/greta.wermuthweisz
 • Nagy Adrienn: 10. kép 15. szavazó: www.facebook.com/Adreely
 • Molnár Alexa: 8. kép 23. szavazó: www.facebook.com/keksz483
 • Frank Dóra: 33. kép 31. szavazó: www.facebook.com/dora.frank.520
 • Kiss Dominika: 5. kép 95. szavazó: www.facebook.com/dominika.kiss.18

Szeretettel gratulálunk minden nyertesnek!

Kérjük, hogy vegyétek fel velünk a kapcsolatot a Facebook-oldalon privát üzenetben vagy e-mailben (baileys@equicomm.hu), hogy lovaitok igényei alapján egyeztethessünk a választható tápokról és az átvételi lehetőségekről.

Tartalomhoz tartozó címkék: galopp