Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Játékot hirdetünk: angol telivéreket keresünk

Játsszatok velünk értékes Baileys Horse Feeds nyereményekért!

A Baileys lótápok egyik legnagyobb vevői köre világszerte a lóverseny iparágban található. Szívünkön viseljük azonban nem csak a tréningben lévő lovak egészséges takarmányozását, de a tréningből kikerült lovak megfelelő tápanyagokkal való ellátását is új karrierjük során. A Baileys Horse Feeds Hungary tulajdonosa és ügyvezetője, Bardóczky Eszter is egy korábban galoppra tréningezett angol telivér gazdája lett: a szép kort megért kanca egészen 32 éves koráig volt a társa, sőt kiváló egészségi állapotának köszönhetően 21 éves korában még díjugrató versenyen is részt vettek.

A telivérek sokoldalúsága lenyűgöző. Éppen ezért játékot hirdetünk az ő támogatásukra!

KÖZKÍVÁNATRA! Keressük azokat az angol telivéreket az országban, akik a lovassportok résztvevői! Mivel sokan kértétek, így nem csak a Magyar Lovassport Szövetség versenyein résztvevő lovakat nevezhetitek, hanem bármely átképzett angol telivért.

Fontos, hogy nem csak saját lovadat nevezheted a játékba, hanem ismerősöd lovát is, hiszen a nevezők között is értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Játék időtartama:

Képbeküldés: 2017. november 15-ig folyamatosan a baileys@equicomm.hu e-mail címre. Jelige: telivér (tárgyban tüntessétek fel)

1 lóról 1 képet küldjetek! Az e-mail szövegében küldjétek el a lovas nevét és Facebook-profiljának linkjét, valamint a ló legfontosabb adatait (neve, születési éve, neme, színe, apja, anyja, anyai nagyapja), hogy leellenőrizhessük, valóban angol telivérek-e. A kép az adott ló-lovas párosról készüljön. Szívesen közzétesszük a sztoritokat is: ha megírod pár mondatban, hogyan alakult az első találkozásotok és a későbbi közös élmények.

Szavazás: 2017. december 15-ig a Baileys Horse Feeds Hungary Facebook-oldalán, az adott ló képén a Like gomb segítségével. Eredményhirdetés: 2017. december 16.

>> A KÉPGALÉRIA ITT ÉRHETŐ EL! <<

Különféle díjakkal jutalmazzuk a játékban résztvevőket:

  • FŐDÍJ: a legtöbb Like-ot kapó telivért 1 hónapon át a Baileys Horse Feeds Hungary eteti prémium minőségű tápjaival
  • a nevezéseket beküldők között kisorsolunk 3 zsák Baileys lótápot
  • a szavazók között kisorsolunk 5 zsák Baileys lótápot

A nyertesek a díjakat később egyeztetett helyszíneken (pl. Budapest, Bábolna) vehetik majd át.

Tartalomhoz tartozó címkék: galopp