Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Teljesítmény

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
A Baileys Top Line Conditioning Cubes a piacon elérhető leghatékonyabb és legnépszerűbb teljes értékű kondicionáló lótáp.
6.400 Ft
Raktáron
A Baileys Top Line Conditioning Mix a piacon elérhető leghatékonyabb teljes értékű kondicionáló müzli.
7.100 Ft
Raktáron
A Baileys All-Round Competition Mix versenyző, rendszeres edzésben lévő lovak számára kifejlesztett teljes értékű müzli.
6.800 Ft 6.000 Ft
Raktáron
A Baileys Working Cubes pihenő vagy munkában lévő lovak és pónik számára kifejlesztett lótáp, mely önállóan biztosítja az abraktakarmány-szükségletet.
5.700 Ft
Raktáron
A Baileys Ease & Excel pihenő vagy munkában lévő lovak és pónik számára kifejlesztett, alacsony keményítőtartalmú lótáp, különösen gyomorfekéllyel küzdő lovak számára.
9.200 Ft
Raktáron
A Baileys Performance Balancer sport- és versenylovak számára kifejlesztett, pellet formájú koncentrátum, melyet az abraktakarmányhoz adagolunk napi 1-3 pohárral (225 g).
14.200 Ft 13.100 Ft
Raktáron
A Baileys All-Round Endurance Mix terméke kifejezetten nagy teljesítményű, de lassan felszabaduló energiaforrásokat tartalmazó takarmányt igénylő lovak számára készült.
7.800 Ft
Raktáron
A Baileys Slow Release Condition & Competition Mix terméke lassan felszabaduló energiaforrásokat tartalmazó takarmányt igénylő, érzékenyebb lovak számára készült.
7.800 Ft
Raktáron
A Baileys Lo-Cal Balancer hobbi- és sportlovak számára kifejlesztett, pellet formájú koncentrátum, melyet az abraktakarmányhoz adagolunk napi 1-3 pohárral (225 g).
13.500 Ft
Raktáron
A Baileys Alfalfa Plus Oil a szálastakarmány kiegészítésére szolgáló lucernaszecska magas olajtartalommal.
8.500 Ft
Raktáron
A jól emészthető rostok és a minőségi fehérjék egyedi, áztatható kombinációja.
7.700 Ft
Raktáron
A Baileys Alfalfa Blend a szálastakarmány kiegészítésére szolgáló lucernaszecska.
7.400 Ft
Előrendelhető
Kiváló minőségű mikronizált búza, mely nem fűti túl a lovat, mégis kondicionálja.
6.300 Ft
Raktáron
Magas olajtartalmú kiegészítő a lenmag, a szójaolaj, a nélkülözhetetlen antioxidánsok és a Digest Plus prebiotikum együttes erejével!
7.000 Ft
Raktáron
A Baileys HiLight Improver Conditioning Mix müzli formájú, fehérjében és rostban gazdag lótáp tökéletes választás a teljesítmény és a kondíció javítása érdekében.
5.200 Ft
Raktáron
A Baileys HiLight Improver Conditioning Cubes pellet formájú, fehérjében és rostban gazdag lótáp tökéletes választás a teljesítmény és a kondíció javítása érdekében.
4.800 Ft